Alle maandmenu’s zijn vanaf 2003 terug te vinden in onderstaande receptenindex, met de nieuwste recepten bovenaan.

Zoeken kan snel en eenvoudig door zoektermen gescheiden door een spatie in te voeren in de zoekfunctie rechtsboven de tabel.

Bijvoorbeeld voorgerecht gamba, geeft 25 resultaten. Door op de hyperlink te klikken opent het maandmenu en is alles printbaar met ingrediënten, bereidingswijze en foto’s.

GerechtDatumGangLabel
Lamcarpaccioapril-20amusevlees
Courgettetaartje met ricotta en gefrituurde wortelapril-20amusevega
Sashimi van wilde zeebaars met vongole, mosselen en gamba'sapril-20voorgerechtvis
Spoom van groene thee en mandarijnsorbet met wasabiapril-20tussengerechtvega
Gyoza van varken met tomatensaus en baconveloutéapril-20hoofdgerechtvlees
Sushi met saus van mango en passievruchtapril-20nagerechtvega
Cappuchino van amandelmaart-20amusevogel
Garnalencoctail in de brandingmaart-20voorgerechtvis
Zeewolf met bloemkoolcrme, trompettes de la mort en currygelmaart-20tussengerechtvis
Crespelle alla melanzanemaart-20voorgerechtvega
Rollade van picanha met groene kruiden en peterselieolie, geblakerde prei met ansjovisboter en pommes duchessemaart-20hoofdgerechtvlees
Orochocolata licor 43, granité van espresso, vanilleroom en gekaramellisseerd gepofte rijstmaart-20nagerechtzoet
Gefruite sushi met gemarineerde rode uifebruari-20amusevega
Spinaziewaterkerssoep met gnocchi van inktvisfebruari-20soepvis
Kalfshartzwezerik met anijszwam en knolgroentenfebruari-20voorgerechtvlees
Panna cotta van asperges met coquille en gelei van kruidenfebruari-20tussengerechtschaaldier
Gepocheerde tarbot met gerookte kreeft en crème van risottofebruari-20hoofdgerechtvis
Cranberrysorbet met hangop, pistachespongecake en karamel van chocoladefebruari-20nagerechtzoet
Omelet-amuse met zalmkaviaarjanuari-20amusevis
Groene salade met sponscake van doperwtjanuari-20voorgerechtvega
Marsmallow van parmezaanse kaas met ui, knoflook en radijsjanuari-20tussengerechtvega
Ravioli met gamba'sjanuari-20voorgerechtschaaldieren
Kwartel met aardpeer en sjalotjanuari-20hoofdgerechtvogel
Rode biet met chocolade browniejanuari-20nagerechtzoet
Gouden bonbon van heilbotdecember-19amusevis
Hoorntje van kreeftdecember-19voorgerechtschaaldier
Koolraap in zoutkorstdecember-19voorgerechtvega
Soepje van eendenlever, vijgen en schuimsaffraandecember-19soepvogel
Ree onder een kruidenkorstjedecember-19hoofdgerechtwild
Champagnesoepdecember-19nagerechtzoet
Carpaccio bonbonnovember-19amusevlees
Ravioli met ricotta-truffelvullingnovember-19voorgerechtvega
Kabeljauw met bleekselderij, lavas en kerriesausnovember-19voorgerechtvis
Wildbouillon met taugénovember-19soepwild
Wilde eend en variaties van ui met paddenstoelenpapiernovember-19hoofdgerechtvogel
Gegrilde ananas met basilicum-yoghurtijs en pijnboompittennovember-19nagerechtzoet
Pastinaak-appelsoepje met roggebroodkruim en selderij-walnootolieoktober-19soepvega
Belugalinzen met semi-gedroogde tomaatjes en zelfgemaakte ricottaoktober-19tussengerechtvega
Rog in gelei met venkelcrackeroktober-19tussengerechtvis
Rouleau van kip met pruimen en pistache met rode kooloktober-19voorgerechtvogel
Beef Wellington met madeirajus, knolselderijpuree en spruitjessaladeoktober-19hoofdgerechtvlees
Gepeperde peren met zure roomijs en een romeooktober-19nagerechtzoet
Kalfstartaar met drie variaties van uijuni-19voorgerechtvlees
Gazpacho met parmezaanstokjesjuni-19soepvega
Salade van biet en wortelgroenten met in yoghurt gemarineerde zalmjuni-19tussengerechtvis
Dorade met zeeuwse kokkels, courgettes, venkel en anijsjuni-19tussengerechtvis
Zadelrollade van geitenbok in eigen jus met gebrande prei en dillecrackersjuni-19hoofdgerechtvlees
Zeven bereidingen van rabarberjuni-19nagerechtzoet
Variatie op asperge á la flamandemei-19amusevlees
Lauwwarme aspergesalade met dubbelgebakken soufflémei-19voorgerechtvega
Asperge-preisoep met geitenkaasballetjes en gremolatamei-19soepvega
Verse ansjovis, ratatouille en kwarteleimei-19tussengerechtvis
Reebokfilet met snijbonen, spongecake van thijm, kersen en polentamei-19hoofdgerechtwild
Polderkoninkjes, witte chocolademousse met krokant karamellaagje en venkelsorbetmei-19nagerechtzoet
Terrine van kalf en tonijn met gelei van zure bomapril-19voorgerechtvlees
Aardappelsalade met crème van spinazie en krokante aardappelapril-19voorgerechtvega
Tarte tatin en schuim van witlofapril-19voorgerechtvega
Tagliatelle met inktvisapril-19tussengerechtvis
Hollandse lamsrug met bulgur, tuinbonen en zoete knoflookapril-19hoofdgerechtvlees
Citroentaartje met merengue en ijs van olijfolieapril-19nagerechtzoet
Amuseoester met botersausmaart-19voorgerechtvis
Coquilles en komkommermaart-19voorgerechtvis
Schuimige soep van gerookte bietjes en rivierkreeftjes uit de poldermaart-19soepvis
Zeebaarsfilet met geroosterde paprika en gepofte wilde rijstmaart-19tussengerechtvis
Langzaam in Rodenbach-bier gegaarde varkenswangmaart-19hoofdgerechtvlees
Patisserie van bittere chocolade en bloedsinaasappelijsmaart-19nagerechtzoet
Gerookte sprot, zuurdesembrood, aardpeer en zacht gegaarde dooierfebruari-19voorgerechtvis
Terrine van forelfebruari-19voorgerechtvis
Ravioli met parmezaan, balsamico, eekhoorntjesbrood en knolselderijfebruari-19tussengerechtvega
Krokant gebakken zwezerik, met vlierbloesemsiroop, gecaramelliseerde witlof en eendenleverfebruari-19tussengerechtvlees
Bonbon van rundersukade met garnituur van cashewnoten, spercieboontjes, spruitjes en verveine theefebruari-19hoofdgerechtvlees
Vanilleparfait met banaan, mango, ananas en basilicumfebruari-19nagerechtzoet
Hollandse nieuwe met salade van rode biet en haringkaviaarjanuari-19amusevis
In hooi gegaarde aardpeer met rundermerg, appelgelei en rode wijnsausjanuari-19voorgerechtvlees
Tarbot met champignonpuree, kaasschuim en tortelloni met eekhoorntjesbroodjanuari-19voorgerechtvis
Zuurkoolsoepje 'en croute' met gerookte duivenborst en - pootjejanuari-19soepvogel
Jachtschotel 2.0januari-19hoofdgerechtvlees
Zoete aardappel-kardemomsorbet met mango en kokosjanuari-19nagerechtzoet
Burrata, aardappelzalf, zalmeitjes en avocadodecember-18voorgerechtvis
Geroosterde langoustines met crème van butternut pompoen, ponzu en yuzudecember-18voorgerechtschaaldieren
Terrine van konijn en pruimendecember-18tussengerechtwild
Ballotine van piepkuiken met ravioli en dragonschuimdecember-18tussengerechtvogel
Hertenrugfilet met rode wijnsaus en een krokantje van kruidkoekdecember-18hoofdgerechtwild
Chocoladekogel, vanille-ijs, frambozen, pistachenootjes, crumble en karamelsausdecember-18nagerechtzoet
Ossenworst met piccalillyflan, roggebroodcrème en zoetzure groentennovember-18voorgerechtvlees
Velouté van knolselderij en bieslook met dimsum van bospaddenstoelen en gepocheerde eidooiernovember-18soepvega
Rode gort met blauwe kaasnovember-18tussengerechtvega
Zeeduivel met tapenade van chorizo, olijf, paprika, gebakken artsjok, gebakken chorizo, groene groentes en kalfsjusnovember-18voorgerechtvis
Eendenborst, knolselderijrisotto, bospaddenstoelen, puree van pastinaak en kweepeernovember-18hoofdgerechtvogel
Zoete spaghetti carbonara met sorbet van eidooier, zwarte pepersiroop en schuim van parmezaannovember-18nagerechtzoet
Soep van rode kool, granny-espuma en naanbroodoktober-18soepvega
Noordzeekrab met roscoff-uioktober-18voorgerechtvis
Koningsoesterzwam met schorsenerencrèmeoktober-18tussengerechtvega
Knolselderij met venkelsalade en roquefortsausoktober-18tussengerechtvega
In kadaïfi gebakken kalfslever op een parmentier van hacheeoktober-18hoofdgerechtvlees
Abrikozensorbet, karamel van chocola met zeezout en abrikozencompote met een gemberkletskopoktober-18nagerechtzoet
Ceviche van zeewolf met puree van zoete aardappelseptember-18voorgerechtvis
Panna cotta van erwtjes & muntgranitéseptember-18tussengerechtvega
Tarbot gevuld met oesters, linten van bllekselderij en een schuim van mosselenseptember-18voorgerechtvis
Filet Mignon omwikkeld met spek, duxelles en Bordelaisesausseptember-18hoofdgerechtvlees
Kaasterrineseptember-18nagerechtvega
Kwartet van bramen met gebakken perzikseptember-18nagerechtzoet
Scheermessen met mosselen, saus van groene curry en thaise basilicumjuni-18amusevis
Spaghetti met een crème van cougette, geitenkaas en krokante schillenjuni-18voorgerechtvega
Geroosterde paprika-tomatensoep met auberginekaviaarjuni-18soepvega
Zeebaars met zeekraal, venkel en citroenoliejuni-18tussengerechtvis
Kalfsribeye met kalfsjus en groentepakketjesjuni-18hoofdgerechtvlees
Sinaasappeltiramisu met sinaasappelsorbetijsjuni-18nagerechtzoet
Tagliatelle van groene asperges met gerookte eidooier en pancettaschuimmei-18voorgerechtvega
Carpaccio van langoustines met asperges en bearnaisesausmei-18voorgerechtvis
Asperge-ijs met zalmtartaar en zoethoutgelmei-18tussengerechtvis
Verse morieljes met rode mulfilet, gesmolten eendenlever en tuinboontjesmei-18voorgerechtvis
Lamscarré met topmatencompote en crème van auberginesmei-18hoofdgerechtvlees
Spekkoek, ijs, merengue, milkshake en tuille van aardbeimei-18nagerechtzoet
Kroketje van doperwtjes met venkel, peultjes en erwtencrèmeapril-18voorgerechtvega
Tonijntartaar met ijs van bloody maryapril-18voorgerechtvis
Riftkoekje met verschillende bereidingen van bloemkoolapril-18voorgerechtvega
Gekonfijte skrei met een crème van prei, gewokte salade van witlof en shiitakeapril-18voorgerechtvis
Filet van livar, slasa verde, knoflookzalf en broccoli met beurre noisetteapril-18hoofdgerechtvlees
Chocoladegebak met pastinaakijs en limoenapril-18nagerechtzoet
Tempura van seizoensgroentenmaart-18amusevega
Pastinaakdumplings in groentebouillonmaart-18soepvega
Bhan Xeo, Vietnamees pannenkoekje met gerookte eendenborst, verse kruiden en groentenmaart-18voorgerechtvlees
Gevuld inktvisje met crunchy macadamiakorstjemaart-18tussengerechtvis
Babi pangang van varkenswang met krokante zwezerik en jus van bospeenmaart-18hoofdgerechtvlees
Ananas met witte chocolade, citrus en koriandermaart-18nagerechtzoet
A la minute gerookte zalm met blini's en mierikswortelmayonaisefebruari-18amusevis
Kabeljauwfilet met saffraanrisotto en groene aspergesfebruari-18voorgerechtvis
Sliptong en rivierkreeft in een romige soepfebruari-18voorgerechtvis
Spoom van granny smith met schuim van karnemelkfebruari-18tussengerechtvega
Tournedos met gekonfijte aardappel en wortelpureefebruari-18hoofdgerechtvlees
Hazelnootschuimtaartfebruari-18nagerechtzoet
Beignet van beemsterkaas met tomatensaus op venkel-rucolasaladejanuari-18amusevega
Gerookte coquille met sinaasappelworteltartaar en yuzucrèmejanuari-18voorgerechtvis
Peer-pastinaaksoepje met lamszwezerik en parmahamjanuari-18soepvlees
Heilbot met tijgergarnaal, garnalensaus, aardappelespuma, spinazieolie en kaaskletskopjanuari-18voorgerechtvis
Gevulde lamsschouder met knolselderij-tijm remoulade en gesmoorde pompoen met rozemarijnjanuari-18hoofdgerechtvlees
Stoofperenbavarois met kaneelsiroop, zoethout-ijs, stoofpeer en kruim van peperkoekjanuari-18nagerechtzoet
Gepocheerde oesters met mayonaise en mieriksworteldecember-17amusevis
Salade van geroosterde eendenlever met biet, appel en venecressdecember-17voorgerechtvogel
Tarbot met knolselderij en rucolasausdecember-17voorgerechtvis
Loempia van hazenbout met marsmallows van rode kool en een espuma van specerijendecember-17voorgerechtvlees
Reeboknootjes in amandelkorst met fruitbiersaus, cantharellen en een toffee van pompoendecember-17hoofdgerechtvlees
Limoen sinaasappelcremeux, vossenbessencompôte en dennennaaldenhoningmoussedecember-17nagerechtzoet
Carpaccio van portobello met zoete ui in zoutkorst en mousse van gerookte knoflooknovember-17amusevega
Gebakken schol met zuurdesemtoast en knolselderijnovember-17voorgerechtvis
Brandade met gefrituurde mosselen, een saus van geroosterde paprika en avocadomoussenovember-17voorgerechtvis
Ribeye met crème van brie, geroosterde noten en witlofnovember-17voorgerechtvlees
Hertensukade met schorseneren, uienmousse, frites een zuurkoolsabayonnovember-17hoofdgerechtvlees
Pompoenijs met kardemom, panna cotta met rozemarijn en marsh mellows van pastisnovember-17nagerechtzoet
Bitterbal van garnaal en avacoda met tomatensalsaoktober-17amusevis
Rigottanocchi in aubergine met salieboteroktober-17voorgerechtvega
Oosterse kippenbouillon met zwartebonenijs en tartaar van langoustineoktober-17soepvis
Rode mul met mossel, cougette en gebakken sushirijstoktober-17voorgerechtvis
Gegrilde runderlende met lasagne van sukade, gruyère en gerookte aubergineoktober-17hoofdgerechtvlees
Structuren van maïsoktober-17nagerechtzoet
Engelenhaar van prei met rode biet en gepocheerd eiseptember-17amusevega
Ceviche van makreel en venusschelpen met avocadotaartje en currycremeseptember-17voorgerechtvis
Bouillabaisseseptember-17soepvis
Gepekeld en gebrand staartstuk met rode paprika en illusie van tomaatseptember-17voorgerechtvlees
Gebraden simmentaler runderlende met gekonfijte aardappel, gebakken brussles lof en hollandaiseschuimseptember-17hoofdgerechtvlees
Kruidkoekdessertseptember-17nagerechtzoet
Insalata di marejuni-17amusevis
Zuppa pavese con tartufo nerojuni-17soepvlees
Rana pescatrice con salsa di peperonijuni-17voorgerechtvis
Spada alla griglia con spaghetti di zucchinejuni-17voorgerechtvis
Vitello con porro e arancinijuni-17hoofdgerechtvlees
Dolce capresejuni-17nagerechtzoet
Asperge-gelei met een krokant kwarteleitje en een crumble van parmahammei-17amusevlees
Zeevruchten en snijbonen met een espuma van groene aspergesmei-17voorgerechtvis
Schuimige aspergesoep met raviolimei-17soepvega
Tongschar, gepocheerd op citruskruiden met een zeegroentesalade en citroengrassausmei-17voorgerechtvis
Lamskoteletjes met puree en lentegroentenmei-17hoofdgerechtvlees
Aardbeien met kwark en witte muntokpepermei-17nagerechtzoet
Flammkuchen en tartaar van hollands rund met ansjovis-tapenade en eiderdooierdressingapril-17amusevlees
Gazpacho met mosterdijsapril-17soepvega
Zeewolf wellingtonapril-17voorgerechtvis
Oesterzwambonbon met olijvenvinaigretteapril-17voorgerechtvega
Houtduif met couscous, granaatappelpitjes, spinazie en rozenblaadjesapril-17hoofdgerechtvlees
Granité van passievrucht met chocoladekogels en wortelhioedjesapril-17nagerechtzoet
Garnalen met een spongecake van wakame en een espuma van yoghurtmaart-17amusevis
Tiradito van St. jacobsschelpen met tempura van avacoda en maïsgelmaart-17voorgerechtvis
Canneloni van eend met mosselenmaart-17voorgerechtvlees
Kwartel gevuld met kip en tuttifrutti, morillesaus en pommes annamaart-17hoofdgerechtvlees
Kaasmarbre, bombe bleue en gorgonzolamoussemaart-17nagerechtvega
Millefeuille van mango met citroencrème, crumble en een sorbet van bloedsinaasappelmaart-17nagerechtzoet
Soesje met wijtingburgerfebruari-17amusevis
Pakketje van zwart-witte pasta met tartaar van langoustinefebruari-17voorgerechtvis
Mosterdsoep met spekstengel van bladerdeegfebruari-17soepvlees
Konijn in spek en salie met doperwten en muntfebruari-17tussengerechtvlees
Runderwang met cranberry’s, sperziebonen en pommes dauphinesfebruari-17hoofdgerechtvlees
Crêpe soufflé van sinaasappelfebruari-17nagerechtzoet
Mosseltjes met bleekselderij, appel en kerriesabayonjanuari-17amusevis
Quenelle van zeebaars met velouté van pepers en paprikacoulisjanuari-17voorgerechtvis
Tarte tatin van rode ui, gekarameliseerde geitenkaas, jonge bietjes en krokante venkeljanuari-17voorgerechtvega
Parelhoender in hooijanuari-17voorgerechtvlees
In olie gegaarde diamanthaasjanuari-17hoofdgerechtvlees
Taartje van appelcompôte met crème anglaise en karamelijsjanuari-17nagerechtzoet
Bietenravioli met geitenkaas en vinaigrettedecember-16amusevega
Romige zalmsoep met gepocheerd kwarteleitjedecember-16soepvis
Gekonfijte kabeljauw met prei en peterseliegeleidecember-16voorgerechtvis
Kreeft en kemperkip met bospeenpuree en kokoscurrydecember-16voorgerechtvis
Hertenrack met pastinaak, spruitjes en een rode wijn-dadelsausdecember-16hoofdgerechtvlees
Texturen van chocolade met sinaasappelijsdecember-16nagerechtzoet
Crème van peterseliewortel met miniwortel en komijnnovember-16amusevega
Carpaccio van hert met rodekoolchutney en bietensiroopnovember-16voorgerechtvlees
Oerwortelsoep  met gefrituurde pastinaak en pittige peterselie-olienovember-16soepvega
Gekarameliseerde paddenstoelenmelange op een bedje van spinazienovember-16voorgerechtvega
Ballotine van fazant met zuurkool, truffeljus en zuurkoolschuimnovember-16hoofdgerechtvlees
Amandel-peren gebak met karamel en ijs van zure roomnovember-16nagerechtzoet
Tartaar van gerookte zalm met een bol van knoflookyoghurt en avocodacrèmeoktober-16voorgerechtvis
Panna cotta van zoete aardappel met pinda, venkel en gekarameliseerde zilveruitjesoktober-16voorgerechtvega
Kroketje van paddenstoelen en zoetzure wortel met saffraanoktober-16voorgerechtvega
Crème van zuurkool met langoustineoktober-16voorgerechtvega
Stoof van varkenswangetjes in abdijbier, saus van flespompoen en gratin van koolraapoktober-16hoofdgerechtvlees
Macarons met drie verschillende vullingen en baba au cafeoktober-16nagerechtzoet
Appel met paddestoelen, rode biet en pistachenotenseptember-16amusevega
Wortelsoep met gember, koriande en coquillesseptember-16soepvis
Kalfszwezerik met oesterzwammen, veldsla en stoofpeertjeseptember-16voorgerechtvlees
Parelhoen met gekonfijte sjalotjes, peterseliequenelles en bospaddestoelenseptember-16hoofdgerechtvlees
Witlof met kumquat, gekarameliseerde walnoot en blauwe kaasseptember-16tussengerechtvega
Vijgen met chocoladetaart, pecannoten en ijs van griekse yoghurtseptember-16nagerechtzoet
Ceviche van geep met palmhart en tijgermelkjuni-16amusevis
Viskroketje met schuim van kokkels en parelgortjuni-16voorgerechtvis
Moqueca: stoofpotje van vis en garnalenjuni-16voorgerechtvis
Zeebaars met chourico, courgettesalsa en gebrande puntpaprika met quinoajuni-16voorgerechtvis
Geglazuurde varkensribbetjes met malbecsaus, gefrituurde maniok en zwarte rijstjuni-16hoofdgerechtvlees
Tartaar van ananas met schuim van cachaça en kokos, limoensorbet en een krokantje van sechuanpeperjuni-16nagerechtzoet
Gekaramaliseerde asperges op een parmezaans koekjemei-16amusevega
Ceviche van rivierkreeft met espuma van witte aspergesmei-16voorgerechtvis
Tarte tatin van tomaat met gel van Taleggio en krokantje van parmahammei-16voorgerechtvlees
Mechelse asperges met gerookte zalm en hollandse sausmei-16voorgerechtvis
Gebraden lamsfilet met shiitake, tuinboontjes en jonge bospeenmei-16hoofdgerechtvlees
Trifle van hangop, rabarber en crumblemei-16nagerechtzoet
Gazpacho espuma + krokante eierdooier + canapé met bugs op eendenmousseapril-16amusevlees
Gerookte forel met grapefruit, radijs en venkelapril-16voorgerechtvis
Kabeljauw met snert, roggebrood en mierikswortelparelsapril-16voorgerechtvis
Zwezerik met rabarber en dun gesneden lomo ibericoapril-16voorgerechtvlees
Sukade met langoustineapril-16hoofdgerechtvlees
Chocolade-avacodamousse met pistacheapril-16nagerechtzoet
Pata negra op  aardappelpuree met een rode bietensorbet en bearnaisesausmaart-16voorgerechtvis
Open ravioli met kreeft, gepofte paprika, venkelschuim en pecannotencrumblemaart-16voorgerechtvis
Schuimige soep van citroengras en st.jacobsmosselenmaart-16soepvis
Gefrituurde kalfszwezerik met een courgettesalademaart-16tussengerechtvlees
Lamskoteletjes met tomaten-groentetaartje, knoflooksaus en paprikacoulismaart-16hoofdgerechtvlees
Hangop met peperkoekkruim, een meringue van rozenwater en limoncellogeleimaart-16nagerechtzoet
Vitello tonatofebruari-16voorgerechtvis
Romige basilicumsoep met kipfebruari-16soepvlees
Coquilles op gesmoorde prei met sinaasappelboterfebruari-16voorgerechtvis
Tarbot op stampotje van zeekraal met een saus van noilly pratfebruari-16voorgerechtvis
Runder ribeye, risotto, gerookte knoflook en artisjokkenschuimfebruari-16hoofdgerechtvlees
Crème brulée van sinaasappel, sinaasappelbavarois en een krokantjefebruari-16nagerechtzoet
Steak tartare à la Westmallejanuari-16voorgerechtvlees
Ceviche van zeebaars en quinoa met knoflook, zuurdesemcroutons en citrusmayonaisejanuari-16voorgerechtvis
Capuccino van bospaddenstoelensoep en krokante zwezerik met truffel en schuim van knolselderijjanuari-16soepvlees
Crème brûlée van diervriendelijke foie gras met vijgen en portsausjanuari-16tussengerechtvlees
Filet van houtduif en pompoenzalf met een souflet van persimon en wildbouillonjanuari-16hoofdgerechtvlees
Karamelmousse met frambozen, amandelijs, specerijencake, yoghurtcrème en tuillesjanuari-16nagerechtzoet
Fruits de merdecember-15amusevis
Haring met bietenkaviaar en hangop met mieriksworteldecember-15voorgerechtvis
Tortellini van knolselderij, witte chocolade en grapefruitdecember-15voorgerechtvega
Heldere wildbouillon met crème van spruitjesdecember-15soepvlees
Licht gerookt wildzwijnhaas met wildfond, in rode port gepocheerde vijgen en topinamboerpureedecember-15hoofdgerechtvlees
Creatie van chocolade, passievruchten, hazelnoot, crème anglaise en cointreausiroopdecember-15nagerechtzoet
Flan van groene asperges met gefrituurde mosselen en gepocheerd einovember-15voorgerechtvis
Garnalencoctail onder een marsmellow van komkommernovember-15voorgerechtvis
Gevulde sardine met mescunsla en knoflookcroutonsnovember-15voorgerechtvis
Konijnenrugfilet met quinoa en oerwortelnovember-15voorgerechtvlees
Kalfsnek met een balonnetje van portsaus, zwezerik op limoenkruim, gele biet en truffelchipsnovember-15hoofdgerechtvlees
Gekaramelliseerde peren-tatin met gorgonzola-ijs en walnotenroomnovember-15nagerechtzoet
Wortel- en komkommerbavarois met een crème van chorizo en een krokantjeoktober-15amusevlees
Romige artiksjokkensoepoktober-15soepvega
Salade van schelvisfilet met een kwarteleitje en oesterroomoktober-15voorgerechtvis
Open ravioli met tomaten, olijven, kappertjes en een spiesje van gefrituurde ansjovisoktober-15tussengerechtvis
Rouleau van boerderijkuiken met maïspuree en een schuim van dragonoktober-15hoofdgerechtvlees
Mangoparfait met sinaasappelijs en anijsgeleioktober-15nagerechtzoet
Amuse van oester op lepel met een gember-sjalotdressingseptember-15amusevis
Tarte tatin van rode ui, geroosterde groente met gekonfijte filet van poulet noir en gelei van bittere chocoladeseptember-15voorgerechtvlees
Gegegrilde tonijn in kimawijn met beignet van peerseptember-15voorgerechtvis
Crèmesoep van mosselen met kerrie, mosterd, jonge prei en schuim van oesterseptember-15soepvis
Wilde eend met appelseptember-15hoofdgerechtvlees
Frambozenparfait met een warm taartje van chocola en gemarineerd fruitseptember-15nagerechtzoet
Eendenlever met chips en gelei van kersenjuni-15amusevlees
Salade van scheermessen met kalfstartaar, yoghurtschuim en crème van tuinbonenjuni-15voorgerechtvis
Gefrituurde gevulde cougettebloem met een cappuccino van courgettesoepjuni-15soepvega
Gebakken langoustines met een warme salade van komkommer en zeekraal en een lichte currysausjuni-15voorgerechtvis
Kalfs-cordon bleu met anchoïade, tagliatelle van prei en met groenten gevulde aardappelwafelsjuni-15hoofdgerechtvlees
Dropdessert met gemarineerde venkel, zwart-wit marshmallows, yoghurtijs met zwart-wit poeder en crème brûlée van steranijsjuni-15nagerechtzoet
Aspergebedje met roggebrood, olijven en gandahammei-15amusevlees
Tarte d'asperges à la flamandemei-15voorgerechtvega
Aspergesoep met gelakt buikspekmei-15soepvlees
Asperge met rode tonijn, peterseliepuree en gele paprikacoulismei-15tussengerechtvis
Lamszadel met spinazie, daslook en durum met aioli en specerijenmayonaisemei-15hoofdgerechtvlees
Snicker new stylemei-15nagerechtzoet
Gevuld eitje met mousselline van schorseneerapril-15amusevis
Canneloni van butternutpompoen met geitenkaas en mayonaise van gerookte knoflookapril-15voorgerechtvega
Kroketje met een vulling van kastanjechampignons en truffel op een crème van peterseliewortelapril-15voorgerechtvega
Zoete aardappelsoep met gember, gepofte maïs en specerijenapril-15soepvega
Granite van appel met calvados en muntgeleiapril-15tussengerechtvega
Lasagne met ricotta, geroosterde groenten en een crème van paprikaapril-15tussengerechtvega
Luchtige camembertmousse met peren-veenbessenchutneyapril-15hoofdgerechtvega
Multivitamine van exotisch fruit en hawai sorbetapril-15nagerechtzoet
Creativité dans L'amuserie: parelhoenmaart-15voorgerechtvogel
Creativité dans L'amuserie: zalmfiletmaart-15tussengerechtvis
Creativité dans L'amuserie: gambamaart-15tussengerechtvis
Creativité dans L'amuserie: lamsrackmaart-15hoofdgerechtvlees
Creativité dans L'amuserie: banaan met chocolademaart-15nagerechtzoet
Gerookte aardappel met manzanillasabayonfebruari-15voorgerechtvega
Zachte venkelsoepfebruari-15soepvega
Teriyaki van kalfszwezerik met enoki paddestoelenfebruari-15voorgerechtvlees
Mulfilet met risotto van gort en gevulde slafebruari-15tussengerechtvis
Rib eye met paprikaroffeefebruari-15hoofdgerechtvlees
Mousse van hazelnoten met kletskoppenfebruari-15nagerechtzoet
Bavarois van tomaat, tomatengelei en remoulade van avocado en garnaal met olijvenkoekjejanuari-15amusevis
Canelloni gevuld met zalm, romanescobloemkool en kreeftensausjanuari-15voorgerechtvis
Draadjesvlees op aardappelpoffertje en rodekoolgeleijanuari-15voorgerechtvlees
Irish coffee van uiensoepjanuari-15soepvega
Gebraden wilde eendenborst en rode biet met uienpuree en rode wijnsaus met taggiasche olijvenjanuari-15hoofdgerechtvlees
Karamelmousse in appel met kletskop en kaneelsausjanuari-15nagerechtzoet
Langoustine op een mozaiek van ossenworst en mangogelei met ringetjes en mayonaise van sjalotdecember-14amusevis
Bouillon van shii-take en steranijs, kalfslende met een mousseline van schorseneer, cassavechips en rettichdecember-14soepvlees
Gevulde tongrolletjes met een crumble van eekhoorntjesbrood, cantharellen en kokkelsabayondecember-14voorgerechtvis
Granité van vijgen, rode wijn en portdecember-14tussengerechtvega
Ree-filet met poivradesaus, truffelpuree, gecaramelliseerde spruitjes en siroop van dennennaaldendecember-14hoofdgerechtvlees
Winters landschap met pannacotta, spongecake, merengue en mascarpone-ijsdecember-14nagerechtzoet
Tartaar van tonijn met ansjovistapenade en eierdooiermousselinenovember-14voorgerechtvis
Bouillabaisse met tong, venkelmousseline en makreelsabayonnovember-14soepvis
Faggots van lamsschenkel in slanovember-14tussengerechtvlees
Schuimige pastinaakcrèmesoepnovember-14soepvega
Fazant met vergeten groenten, truffel en gesouffleerde aardappelschijfjesnovember-14hoofdgerechtvlees
Nogaparfait met passievruchtensorbet en sinaasappelsaladenovember-14nagerechtzoet
Coquille in schaaldierenbouillon met bospeenoktober-14amusevis
Truffelsoep met parmezaanschuim, soezenraster en kwarteleitjeoktober-14voorgerechtvega
Wildzwijnham op luchtige opperdoezerronde-puree met rode bieten en ganzeleversausoktober-14voorgerechtvlees
Snoekbaars gelakt met appelstroop, pijpjeskruit en rieslingsausoktober-14voorgerechtvis
Hertenrugfilet op aardappelmousseline geparfumeerd met truffel met bruinebeukenzwammetjes en cantharellensausoktober-14hoofdgerechtvlees
Yoghurt-cheesecake met pistachenootjes en karamelsinaasappelsaus gegarneerd met kaapse kruisbesoktober-14nagerechtzoet
Gefrituurde artisjokbodems gevuld met rillettes van schelvisseptember-14amusevis
Ravioli met wijngaardslakken, knoflookschuim en croutons met olijventapenadeseptember-14voorgerechtvlees
Tomatensoep in vijf variatiesseptember-14soepvega
Rog met minipasta, gevulde zilveruitjes en ansjovisjusseptember-14voorgerechtvis
Limousinkalf met kruidenkorst en krokante zwezerikseptember-14hoofdgerechtvlees
Frambozenpoffertjes met frambozenboter en crème fraîcheijsseptember-14nagerechtzoet
Gelei van grijze garnalenbouillon met pompoenrolletjes en een crunch van aardappelenjuni-14voorgerechtvis
Sliptong met een luchtig taartje van spinazie en peterselieoliejuni-14voorgerechtvis
Gekoelde doperwtensoep met parmezaanijs, muntolie en een parmezaankoekjejuni-14soepvega
Gepocheerde kabeljauw met krokant korstjejuni-14tussengerechtvis
Risotto met tuinbonen en munt en gegrilde lamskoteletjes met lamsjusjuni-14hoofdgerechtvlees
Lemoncurd met meringue, citroensorbet en portsiroopjuni-14nagerechtzoet
Asperges met anna royal dutch kaviaar, zalmeitjes met sinaasappel en mousselinesausmei-14amusevis
Kopje asperge crème soep van parkheuvelmei-14soepvega
Gestoomde gamba's (gamberi rossi) met hazelnoten en kamillemei-14voorgerechtvis
Ravioli van ganda ham met geitenkaas en saus van gepofte knoflookmei-14voorgerechtvlees
Sukade van rund met tuinboontjes, meiknol, kaantjes en ansjovisbotermei-14hoofdgerechtvlees
Zoethoutijs met een aardbeientaartje met banketbakkersroom en frangipanemei-14nagerechtzoet
Avocado-wasabi bavarois met gerookte forel en gelei van zeewaterapril-14voorgerechtvis
Op de huid gebakken zeebaars in kerrie-olie met tempura van gambaapril-14voorgerechtvis
Velouté van venkel met venusschelpenapril-14soepvis
Zwezerik met marmelade van sjalotten en paddenstoelenapril-14tussengerechtvlees
Gegratineerde kalfsentrecôte met gorgonzolasaus, courgette, paprika en tarwegriesmeel met lenteuiapril-14hoofdgerechtvlees
Trio van amandelroom, espressomousse en amaretto-ijsapril-14nagerechtzoet
Tres Tapas: Ajo blanco + Bacalao fresco pedro ximénez + Albondigas de sardinesmaart-14amusevis
Calameres rellenos de carlosmaart-14voorgerechtvis
Rape al ajillomaart-14voorgerechtvis
Helado de sirope de rosas y cardamomomaart-14tussengerechtvega
Cordero asado rellena con arroz safránmaart-14hoofdgerechtvlees
Crema de queso de cabra al chocolate blanco con uvas, pasas, gelatinqa de mosto y dulce de vino tinto de toromaart-14nagerechtzoet
Zalm/spinazierolfebruari-14amusevis
Jacobsmosselen op een crème van gebakken aardappel, een plakje snijbonenpuree, duxelles van champignons en snijbonenjusfebruari-14voorgerechtvis
Rundertartaar met dragoncrèmefebruari-14voorgerechtvlees
Yoghurtparfait met erwtjes, bleekselderij en muntoliefebruari-14tussengerechtvega
Gevulde fazantenborst met zuurkool, appel, calvadossaus en een zuurkoolkroketjefebruari-14hoofdgerechtvlees
Taartje van sinaasappel en grapefruit met gelei van grand marnier, een vruchtentuille en sinaasappelsausfebruari-14nagerechtzoet
Amusetrilogie van wildjanuari-14amusevlees
Bouillon van zeeduivel met ratatouille van venkel, cougette en worteljanuari-14voorgerechtvis
Raviolio met pompoen, amaretti en salieboterjanuari-14voorgerechtvega
Gesmoorde kalfswang met een rucola-stamppotje en aardappelspaghettijanuari-14hoofdgerechtvlees
Blauwschimmelkaassoufleetje met druivensiroop op vijgen-walnoot briochejanuari-14tussengerechtkaas
In limoncello gepocheerde peer, perenijs en schuim van peerjanuari-14nagerechtzoet
Zee-egel gevuld met scheermessen en oester met een toast van zuurdesemdecember-13voorgerechtvis
Panna cotta van koningskrab met kreeftenstaart en aspergesdecember-13voorgerechtvis
Gemarineerde zalm op krokante inktvisrisotto met citrusmayonaise en mandarijndressingdecember-13voorgerechtvis
Fris erwtensoepje met muntkristallen en spektuillesdecember-13soepvega
Hertenfilet met chocolade/theesaus, schuim van rode kool, anijschampignons en peterseliewortelpureedecember-13hoofdgerechtvlees
Bosvloer met een parfait van frangelico gerold in hazelnootpralinédecember-13nagerechtzoet
Temptations van jonge wortels: bavarois, maki-sushi en gembergeleinovember-13amusevega
Ravioli poulet noir met kreeftensausnovember-13voorgerechtvlees
Anjouduif met jus van famous grousenovember-13voorgerechtvlees
Elektrische sinaasappelpartjesnovember-13tussengerechtvega
Stoofpotje van hollands geitenvlees met quinoa en een auberginekroketnovember-13hoofdgerechtvlees
Friese broodpudding met een krokante chocoladekoker gevuld met mousse van kruidkoeknovember-13nagerechtzoet
Vichysoisse met gerookte forel, Hollandse garnaaltjes en peterselieolieoktober-13voorgerechtvis
Op de huidgebakken zeebaars met couscous m’hamsa, courgettecrème, auberginekaviaar en viergesausoktober-13voorgerechtvis
Risotto met koffie en kastanjes (marrons)oktober-13voorgerechtvega
Blini’s van aardappelen met zwezerik, tomaat, balsamico en geconfijte appelbolletjesoktober-13hoofdgerechtvlees
Gepocheerde peer met sinaasappelcurd en chocoladesponscakeoktober-13nagerechtzoet
Cannelloni van tonijn en kingkrabsalade september-13voorgerechtvis
Tartaar van gestoomde makreel met truffelaardappelchips en tomatensalsa september-13voorgerechtvis
Soepje van canadese kreeft met loempia van garnalen en zalmseptember-13soepvis
Compositie van eendenborst, bospaddenstoelen en gemarineerde appelseptember-13tussengerechtvlees
Ossenhaas met knolselderijtaartje in eigen jus en roze pepersausseptember-13hoofdgerechtvlees
Ricottataart met amareneroomijsseptember-13nagerechtzoet
Krokant gebakken zwezerik met ravioli van spinazie en ricotta op gegeleerde kalfsfondjuni-13voorgerechtvlees
Cornetto van filodeeg gevuld met kalfstartaar en paprika-ijs juni-13voorgerechtvlees
Langzaam gegaarde kabeljauwhaas met kruidenkorst, tomatencoulis, peterselie-olie en aspergejuni-13voorgerechtvis
Kalfslende met een bitterbal, gefrituurde polenta, lentegroente en bearnaissesausjuni-13hoofdgerechtvlees
Aardbei met rabarberjus en honing-roomijsjuni-13nagerechtzoet
Gegrilde coquilles op een salade van door zout en suiker gegaarde aspergesmei-13voorgerechtvis
Torentje van hollandse garnalen, gember, aardpeer en wortelmei-13voorgerechtvis
Gnocchi van zalmmousse op spinazie met een mierikswortelsabayonmei-13voorgerechtvis
Krokante asperges met roerei, paddestoelen en gekonfijte kwartelmei-13hoofdgerechtvlees
Gepocheerde appelschijf met geitenkaas mei-13nagerechtkaas
Aardbeienbavarois met gevulde chocoladesoesjesmei-13nagerechtzoet
Foreltartaar met komkommer, kwartelei en gekoelde gazpacho-dressingapril-13voorgerechtvis
Risotto met gember, citroen en gefrituurde inktvisringenapril-13voorgerechtvis
Coquilles met chaud-froid van knolselderijapril-13voorgerechtvis
Tamme eendenborst peking style met gemarineerde paddenstoelen, sherry sabayon, frambozen en bietjesapril-13hoofdgerechtvogel
Marbré van flensjes met nootmuskaatroomijsapril-13nagerechtzoet
Drie amuses van 3 gerenommeerde sterren- restaurants in maastrichtmaart-13amusevis
Maastrichtse tête de veau maart-13voorgerechtvlees
Zuring kervel soepmaart-13soepvega
Zuurvlees op maastrichtse wijze met frites, appelcompote en mayonaise maart-13hoofdgerechtvlees
Limburgse kaasjesmaart-13nagerechtkaas
Rijstevlaaimaart-13nagerechtzoet
Gesloten st. jacobsschelpen op groentefonduefebruari-13voorgerechtvis
Soufflé van gerookte schelvis met gepocheerde eieren ‘en surprise’februari-13voorgerechtvis
Aardperensoep met eendenragout en puree van eekhoorntjesbroodfebruari-13soepvlees
Passievruchtenspoomfebruari-13tussengerechtvega
Op de huid gebakken gans met bonbons van mediterrane groenten en basilicumjusfebruari-13hoofdgerechtvlees
Gepocheerde vijgen met pistachegebakjes en korianderijsfebruari-13nagerechtzoet
Quenelles van snoekbaars met rivierkreeftensausjanuari-13voorgerechtvis
Knapperige soft shell krab op paksoi met tapioca-parelsjanuari-13voorgerechtvis
Reebouillon met tortellini van jonge prei en geroosterde oesterzwammenjanuari-13soepvlees
Varkenswangetjes, -haas en -bloedworst met madera/morieljesaus en bieslookaardappeltjes januari-13hoofdgerechtvlees
Koffiegranita met mascarponesorbet en tiramisuroomjanuari-13nagerechtzoet
Panna cotta van asperges met grapefruit en foreleitjesdecember-12voorgerechtvis
Zeeuwse kreeft met rode biet en radijsdecember-12voorgerechtvis
Linguine met vongole en tomaatdecember-12voorgerechtvis
Jonge duif uit Anjou met erwtencrème en een crumble van uidecember-12voorgerechtvlees
Hertekalffilet met gort, kruim, wilde paddenstoel, witlof, pommes soufflés en koffiejusdecember-12hoofdgerechtvlees
Dame blanche met crumble en een minitaartje van bladerdeeg van kersen op sap op een crème anglaisedecember-12nagerechtzoet
Gelei van cantharellen met doperwtenmoussenovember-12voorgerechtvega
Amusesoepje van knolselderij en pestonovember-12soepvega
Ravioli met konijn en een saus van roodlofnovember-12tussengerechtvlees
Granité van rode wijn met rozemarijn en zeezoutnovember-12sorbetvega
Hazenrugfilet met wildfond en marsalanovember-12hoofdgerechtvlees
Tuille met port-vijgenijs, vijgencoulis en sinaasappelsabayonnovember-12nagerechtzoet
Kalfszwezerik met een taartje van appel en kalfsleveroktober-12voorgerechtvlees
Gebakken kabeljauw met citrusvruchten en mosterdsabayonoktober-12voorgerechtvis
Gemarineerde makreel met Bacardi-lemongranite en ijsbergslaoktober-12tussengerechtvis
Gebraden reekoteletten met pompoentappenade en amandelaardappeloktober-12hoofdgerechtvlees
Gekaramelliseerde cantharellen met wortel/gembersorbet, perzikijs en lauw- warme kweeperensoepoktober-12nagerechtzoet
Mousse van gerookte makreel met puree van rode biet en  yoghurtseptember-12amusevis
Gamba op gekaramelizeerd buikspek met worteltjes garnituurseptember-12voorgerechtvis
Stapel van rode forel, gerookte zalm, chiconette en orval abdijkaasseptember-12voorgerechtvis
Meloensorbet met een amandelkoekjeseptember-12sorbetvega
Kalfswang gesmoord op een aardappel/preizalf, gepofte sjalot en jus. september-12hoofdgerechtvlees
Bavarois van ricotta met fruit en sabayonseptember-12nagerechtzoet
Voorgerecht vrije keus: eendenborstjuni-12voorgerechtvogel
Tussengerecht vrije keus: risottojuni-12tussengerechtvlees
Tussengerecht vrije keus: kabeljauwjuni-12tussengerechtvis
Hoofdgerecht vrije keus: kwarteljuni-12hoofdgerechtvogel
Nagerecht vrije keus: aarbeien en perzikjuni-12nagerechtzoet
Drie amuses: mei-12amusevlees
Gefituurde asperges met papayasalsamei-12voorgerechtvega
Aspergeroomsoep met sinaasappelmei-12soepvega
Rode mul bedekt met basilium en filodeegmei-12tussengerechtvis
Parelhoenderfilet gevuld met shii-take en omwikkeld met savooiekoolmei-12hoofdgerechtvlees
Citroenschuimtaart met calvados-honingsabayonmei-12nagerechtzoet
Langoustines in beurre blanc saus met fijne groentenapril-12voorgerechtvis
Coquilles en croûte met paddenstoelen, bllekselderij, puree van knolselderij en een saus op basis van jus de truffesapril-12voorgerechtvis
Kerry crèmesoepapril-12soepvega
Gebraden speenvarken met gestoofde morieljesapril-12hoofdgerechtvlees
Romige zoethoputpudding met gepocheerde peer in heldere karamelsausapril-12nagerechtzoet
Dim sum (Khanom jeeb)maart-12voorgerechtvogel
Gevulde garnalen in rijstdeeg (Koong hom pha)maart-12voorgerechtvis
Mandje uit zee (Som tam)maart-12voorgerechtvis
Soep uit Bangkok (Koavtew nua)maart-12soepvlees
Lamscurry (Massaman kae)maart-12hoofdgerechtvlees
Kokosballetjes in bananenbladeren (Sodsai)maart-12nagerechtzoet
Sushi van gerookte heilbot, oude-wijven-koek en een bietengeleifebruari-12amusevis
Gebakken snoekbaars met gepofte paprika en marokkaanse vissausfebruari-12voorgerechtvis
Tricolore van basilicum espuma, tartaar van coquille en granita van tomaatfebruari-12tussengerechtvis
Gepocheerde lamsrug met stoofvlees van lamsnek en pesto van notensla met groene aspergesfebruari-12hoofdgerechtvlees
Hazelnootcake, perensorbet, perenschuim en sabayon van kardemomfebruari-12nagerechtzoet
Licht soepje van waterkers met broodravioli van krabjanuari-12soepvis
Salade van gerookte wilde eend met pancetta, gegrilde ricotta salata en truffeltapanadejanuari-12voorgerechtvlees
Gevulde flensjes met bospaddenstoelenragôut en oorlamjanuari-12tussengerechtvega
Escabèche van kibbeling, gegrillde makreel, crème van auberginejanuari-12hoofdgerechtvis
Krokante appel met roquefortcrème in zoete walnotenjanuari-12nagerechtkaas
Tiramisu van vijgen en aceto balsamicojanuari-12nagerechtzoet
Taartje van licht gerookte kreeft met een  kopje kreeftensoepdecember-11soepvis
Heilbot met zuurkooldecember-11tussengerechtvis
Basilicum-kiwi sorbetdecember-11sorbetvega
Hazenrug met portsaus, knolselderijzalf, rodekool en aardappelduchessedecember-11hoofdgerechtvlees
Kaasterrine met compote van rode ui en mosterd-dillesaus december-11nagerechtkaas
Bavarois van amaretto met appeltjes in keukenstroop, kerst-ijsbonbon en speculaasijsdecember-11nagerechtzoet
Gevulde sjalottennovember-11voorgerechtvega
Gegratineerde mosselennovember-11voorgerechtvis
Tong filet rolletjes gevuld met tartaar van scampi op een bedje van venkelnovember-11tussengerechtvis
Consommé double november-11soepvlees
Tartaar van runderbiefstuk, broodcroutons, krokante spekplakjes, gefrituurde uiringen, ansjovis tapenade en eidooier dressingnovember-11hoofdgerechtvlees
Chocolade  mille feuillenovember-11nagerechtzoet
Duo van oesters: ceviche bereiding en sabayon met verveineoktober-11voorgerechtvis
Trio vegetarische gerechtjes: pompoensoepje, courgette torentje coxinhas encantadasoktober-11voorgerechtvega
Ravioli van gamba met bospaddenstoelenoktober-11voorgerechtvis
Taartje van lamsschenkels met groentjesoktober-11hoofdgerechtvlees
Brie-ijs met dadels, walnoten en butterscotchsausoktober-11nagerechtzoet
Langoustines in kataifideeg met salie en serranoseptember-11voorgerechtvis
Zeeduivel met shimeji paddestoeltjes, bloemkool couscous en hazelnootseptember-11voorgerechtvis
Lolly van eendelever en rode biet en een kokos-kerrie soepjeseptember-11tussengerechtvogel
Duivenborstjes met foie gras saus, elstar/biet en selderijseptember-11hoofdgerechtvogel
Frambozen met citroenmousse, witte chocolade en ijs van gemberbierseptember-11nagerechtzoet
Dun gesneden Hollandse nieuwe met Granny Smith appeltjes, taggiasca olijven en wasabijuni-11voorgerechtvis
Cappuccino van tuinbonen met julienne van Gandaham en muntroomjuni-11soepvlees
Langoustinestaartjes met krokante risotto, asperges en pantserjusjuni-11tussengerechtvis
Varkenslende met persillade Catal, natuurjus en een pakketje van courgettejuni-11hoofdgerechtvlees
Chocoladevacherins met saffraanroom met ananas, muntijs en een pistachekoekjejuni-11nagerechtzoet
Salade van asperges, gamba's en sinaasappelsabayonmei-11voorgerechtvis
Timbaaltje van zwezerik met kastanjechampignons in een rieslingsausmei-11voorgerechtvlees
Basilicum/wodka sorbet mei-11sorbetvega
Gevulde kwartel met portsausmei-11hoofdgerechtvogel
Gebakken Crottins de Cavignol op frissee en aardbeienmei-11nagerechtkaas
Appel/pruimen gratin met citroen/yoghurt ijs en kaneelcrackersmei-11nagerechtzoet
Rozemarijnprikkers met gevogeltefilet stukjes limoen en rode paprikaapril-11amusevogel
Op de huid gebakken rode mulfilet met milanese risotto en dragonsaus april-11voorgerechtvis
Geroosterde tomatensoep met foccacciaapril-11soepvega
Lamsrug in korstdeeg met voorjaarsgroentenapril-11hoofdgerechtvlees
Chocoladesavarin met ananasapril-11nagerechtzoet
Sakuski met eierenmaart-11amusevega
Garnalen-papayasalademaart-11voorgerechtvis
Pissaladièremaart-11voorgerechtvis
Skrei met krabmaart-11voorgerechtvis
Sopa de almendrasmaart-11soepvega
Serranoham met rucolamaart-11voorgerechtvlees
Ayrinmaart-11voorgerechtvega
Saltimbocca alla romanamaart-11hoofdgerechtvlees
Brusselse peperkoekterrinemaart-11nagerechtzoet
Kaasplankjemaart-11nagerechtkaas
Kippenleverparfait met granaatappel en saliefebruari-11voorgerechtvogel
Eendenborst met witlofsaladefebruari-11voorgerechtvogel
Knolselderijsoep met paddestoelenfebruari-11soepvega
Rosbief met basilicumkorst en roquefortsausfebruari-11hoofdgerechtvlees
Mini perentaartje met zachte geitenkaasfebruari-11nagerechtkaas
Chocoladetruffel raviolifebruari-11nagerechtzoet
Venkelsoepjejanuari-11soepvogel
Appel-zalmtartaar met wasabisausjejanuari-11voorgerechtvis
Zeeduivel met parmaham en saffraansausjanuari-11voorgerechtvis
Kipfeuilleté januari-11tussengerechtvogel
Duivenborst met canneloni van spitskool met gember-limoensausjanuari-11hoofdgerechtvogel
Griesmeelsoep met ristretto en mokkamoussejanuari-11nagerechtzoet
Aardappelpuree met bieslook en caviaardecember-10voorgerechtvega
Gemarineerde meloen met noordzeekrab en citroencrèmedecember-10voorgerechtvis
Tarbotfilet met Elstar, zuurkool en een saus van Rieslingdecember-10voorgerechtvis
Consommé met heilige boontjes en een Pariscroqdecember-10soepvlees
Gebraden hollandse hazenrug met jagersaus en gele bietjesdecember-10hoofdgerechtvlees
Panna cotta, mandarijnensorbet met cranberry compote en profiterolles met ijs en mascarponedecember-10nagerechtzoet
Crostini met ricotta en een  scroppinonovember-10sorbetvis
Linguine met coquilles en venkelnovember-10voorgerechtvis
Gegrilde sliptong met rettichsalade en knoflook-citroenboternovember-10voorgerechtvis
Champignonsoep met langoustinesnovember-10soepvis
Konijn met pruimen en portnovember-10hoofdgerechtvlees
Roomsoesjes met wijnkersennovember-10nagerechtzoet
Komkommerbakjes met thaise biefstuksaladeoktober-10voorgerechtvlees
Tongrolletjes met witte boontjes en Amarettosausoktober-10voorgerechtvis
Rouget op de huid gebakken met een mousse van selderij en asppel en een saus van passievruchtoktober-10voorgerechtvis
Ris de veau croustillant, pommes en tranche, jus d‘éschalote et portooktober-10tussengerechtvlees
Pompoensoep met spekschuimoktober-10soepvlees
Fazantenfilets met zuurkooloktober-10hoofdgerechtvogel
Sinaasappelgelei met kaki’s en cassisijsoktober-10nagerechtzoet
Coquilles op puree van zoete aardappel en zalf van zeekraalseptember-10voorgerechtvis
Aardappel-safraantaartje met zalm en kaviaarseptember-10voorgerechtvis
Romige soep van langoustines en shii-akesseptember-10soepvis
Sorbet van kriekenbier en frambozenseptember-10sorbetvega
Twee bereidingen van moeflonseptember-10hoofdgerechtvlees
Chocolademousse met yoghurtijs en bramensausseptember-10nagerechtzoet
Twee amuses: aspergesoepje en toninreepjes met aspergesjuni-10amusevis
Tarte feuiletée aux sardines marinées à fleur de thym  juni-10voorgerechtvis
Tortelini met ricotta, spinazie, anijschampignons juni-10voorgerechtvega
Rug van zeebaars  met concassée van sardines en oestersjuni-10tussengerechtvis
Piepkuikenboutjes met witlofcoulis, krokante rosevalaardappel en rabarbercompotejuni-10hoofdgerechtvogel
IJs met grand marnier  juni-10nagerechtijs
Krabrisotto met avocado-ijsmei-10voorgerechtvis
Aspergecrèmesoep met boragemei-10soepvega
Mousseline van asperges met waterkerssausmei-10tussengerechtvega
Sinaasappelsorbetmei-10sorbetvega
Lamsrack met pistachekorst, lavendelgelei, hasselback-aardappel en  salade van gemengde bonenmei-10hoofdgerechtvlees
Citrussoufflé met "warm" chocolade-ijsmei-10nagerechtzoet
Gebakken black tigergarnalen op spinazie en bloemkool met een paprika- en piccalillysausapril-10voorgerechtvis
Gegratineerd zalmtaartje met saus met zeekraalapril-10voorgerechtvis
Kerriesoep met gerookte kalkoen en appel april-10soepvogel
Sorbet van karnemelk met een vanille-advocaatsaus april-10sorbetvega
Zwezerik en eendenleversaus, een taartje van courgette met paprika en aardappelquenelles april-10hoofdgerechtvlees
Bessen-amandelcakeje met amandelijs en amandelsausapril-10nagerechtzoet
Coquilles St. Jaques à la coque de didier oudillmaart-10voorgerechtvis
Bouillabaise de Marseillemaart-10soepvis
Soufflé aux foies de volaille et cépes en terrinemaart-10tussengerechtvogel
Gigot d’agneau en croute, gratin savoyardmaart-10hoofdgerechtvlees
Plateau des fromagesmaart-10nagerechtkaas
Crêpes suzette, mousse au chocolat et glace à la noix de cocomaart-10nagerechtzoet
Mocca et massepains d’issoudunmaart-10nagerechtzoet
Trois amuses: soesjes met gerookte forel, kwarteleitjes en courgetterolletjesfebruari-10amusevis
Carpaccio van zwaardvis met pesto, zuiderse ratatouille en krokant pancettaspek februari-10voorgerechtvis
Oester spinazie bisque februari-10soepvis
Saffraansorbet februari-10sorbetvega
Wildzwijn biefstuk in een paddenstoelenjasje februari-10hoofdgerechtvlees
Hazelnootmeringue februari-10nagerechtzoet
Carpacciobonbons met pesto dressingjanuari-10voorgerechtvlees
Aspic van forel en gerookte zalm met citroenmelissejanuari-10voorgerechtvis
Klein kopje uiensoep januari-10soepvega
Gebakken wijting met polenta en boerenkool saus januari-10tussengerechtvis
Ribkarbonade in beaujolaissaus met provinciaals groente en champignonaardappeltjesjanuari-10hoofdgerechtvlees
Snelle brioche appeltaartjesjanuari-10nagerechtzoet
Koffie, bonbonjanuari-10nagerechtkoffie
Tartaar met kappertjes en rode ui + gegrild garnalenspiesje met spanish rubdecember-09voorgerechtvlees
Eendenleverpatédecember-09voorgerechtvogel
Gekonfijte kabeljauwfilet met witlof en cantharellendecember-09voorgerechtvis
Soep van mosselen, bleekselderij en spekjesdecember-09soepvis
Ree uit Malmedydecember-09hoofdgerechtvlees
Hemelse soufflésdecember-09tussengerechtvega
Spicy mini tarte tatins van filodeeg en mangodecember-09nagerechtzoet
Koffie met truffelsdecember-09nagerechtkoffie
Preskop met mousse van chorizonovember-09voorgerechtvlees
Gepocheerde kwarteleitjes met gemarineerde gele cantharellennovember-09voorgerechtvega
Gerookte rogvleugel met truffelaardappeltje en salade van venkel, sinaasappel & olijfolienovember-09tussengerechtvis
Gevulde (rode) fazant met rode uien-kastanjepuree en een panceta-olijven sausnovember-09hoofdgerechtvlees
Warm chocoladetaartje, amarenensorbet en notenkoekjenovember-09nagerechtzoet
Coquilles met appelsaus. een venkel/appeltaartje en een kletskopoktober-09voorgerechtvis
Gebakken tarbot met spinazie en gebraiseerde schorsenerenoktober-09voorgerechtvis
Pompoensoep met worstjes van zeefruit oktober-09soepvis
Granité van crémant d’Alsaceoktober-09sorbetvega
Rosé gebraden kalfslende, fritot van kalfswangoktober-09hoofdgerechtvlees
Frangipanetaartje met peer, extract van rode wijn en peren sorbetijsoktober-09nagerechtzoet
Driemaal tartaarseptember-09amusevlees
Carpaccio van kalfslever en langoustinesseptember-09voorgerechtvlees
Trio van rode mul, tarbot en zeeduivelseptember-09voorgerechtvis
Venkel knolselderijsoep met een parmezaan soesjeseptember-09soepvega
Geitenbout, gebraden in de oven met een puree van peentjes en broccoliseptember-09hoofdgerechtvlees
Brioche met blauwe kaas en een notenccrumbleseptember-09nagerechtkaas
Tonijnrolletje met sinaasappel en kokosmelkschuim juni-09voorgerechtvis
Mozzarella met salami, tomatenbouillon en basilicum-beurre blancjuni-09voorgerechtvega
Sliptongfilet met saffraanrisotto, groene kruidensaus en serehspies van gamba juni-09voorgerechtvis
Wontonsoep juni-09soepvogel
Met appelstroop gelakte duivenborst, gekarameliseerde appel, witlof en een saus van calvados juni-09hoofdgerechtvogel
Drie dessertamuses: kardamomparfait, aardbeiengazpacho en perenbonbonsjuni-09nagerechtzoet
Krokant gebakken asperges met een dipsaus van nieuwe haringmei-09voorgerechtvis
Coquille met avocado- en ganzenlevercrème & gekaramelliseerde witlof met coquillesmei-09voorgerechtvis
Romige cappucino van witlof met baconmei-09soepvlees
Asperges met langoustines en kipfiletmei-09tussengerechtvis
Kalfslende met rode portsaus, geglaceerde zwezerik en pommes souffleesmei-09hoofdgerechtvlees
Yoghurtbavaroismei-09nagerechtzoet
Koude loempia van zeekraal en Stellendamse garnalen met warme mayonaiseapril-09voorgerechtvis
Jonge hutspot met hachee van waddenzee kokkels (of venusschelpen)april-09voorgerechtvis
Rauwe tonijn met marshmallow van sojaapril-09voorgerechtvis
Gerookte melk met serranoham en amandelenapril-09tussengerechtvis
Pastilla van texels lam en lamsoren met krokante dadelapril-09hoofdgerechtvlees
Sinaasappel met gemberroom samen met gembersyllabubapril-09nagerechtzoet
Trio van gamba'smaart-09voorgerechtvis
Trio van forelmaart-09voorgerechtvis
Trio van konijnmaart-09hoofdgerechtvlees
Trio van mangomaart-09nagerechtzoet
Tarte tatin van aubergine en zoete uien met paprikasausfebruari-09voorgerechtvogel
Kabeljauw met champagneschuim, venkelcrème, druiven en muntoliefebruari-09voorgerechtvis
Vijgensorbetfebruari-09sorbetvega
Varkens ribeye met knolselderijpuree, mosterd en een ragoutbakjefebruari-09hoofdgerechtvlees
Trio van chocoladefebruari-09nagerechtzoet
Zeevruchtenhapjes meet peer-sojadipsausjanuari-09amusevis
Kokkels gestoofd met champagne en groene aspergesjanuari-09voorgerechtvis
Paprika lintpasta met kwarteleitomaatje en majoraanjanuari-09voorgerechtvega
Gans met noedels en bosbessenjanuari-09hoofdgerechtvogel
Roomijs van grand marnier met ravioli van marsepein vanillesaus en koffieschuimpjesjanuari-09nagerechtijs
Cocktail golden friendshipdecember-08sorbetvega
Oesters met gamba, komkommer en champagnesausdecember-08voorgerechtvis
Trilogie met carpaccio van zalm & terrine van foie gras & granité van komkommerdecember-08voorgerechtvis
Mousse van kwartel met een koekje van sesam, en gemengde sladecember-08tussengerechtvogel
Preiselberensorbetdecember-08sorbetvega
Trilogie van struisvogelfilet & gebraden duif & wildzwijnmedaillonsdecember-08hoofdgerechtvogel
IJstimbaal met vijgen en armagnac en een madeleinedecember-08nagerechtijs
Gemarineerde tonijnnovember-08voorgerechtvis
Gerookte ganzenborst met terrine van meloen en sinaasappel en zwarte pepernovember-08voorgerechtvogel
Champignons en mosselen in een romige saus met tuinkruidennovember-08tussengerechtvis
Limoensorbetnovember-08sorbetvega
Gevulde konijnenbout in westmalle dubbel met een taartje van rode kool en appelnovember-08hoofdgerechtvlees
Citroenmousse met appel-calvadossaus en in rode port gekookte perennovember-08nagerechtzoet
Forelquenellesoktober-08amusevis
Gebakken rode mul met ratatouile van kleine groenten en gerookte palingoktober-08voorgerechtvis
Komkommersoepoktober-08soepvega
Anjou duifoktober-08hoofdgerechtvogel
Vijgen met geitenkaas en chocolade-wijnsiroopoktober-08nagerechtkaas
Peren in balsamico gestoofd met witte kaneelmousse en krokantjesoktober-08nagerechtzoet
Mousse van fourme d’ambert met karamel van appel en basilicumseptember-08voorgerechtvega
Jacobsmosselen op linzenrisotto met een saus van botersla en spekjesseptember-08voorgerechtvis
Mozaïek van zeeduivel en zalm met waterkersseptember-08tussengerechtvis
Appelsorbet met whiskysabayonseptember-08sorbetvega
Patrijs met druiven selderijpuree en aardappel-maiskoekjeseptember-08hoofdgerechtvogel
Toffee van bladerdeeg gevuld met banaan en pisang-ambonsaus en chocoladeijsseptember-08nagerechtzoet
Amuse van kerstomaatjes juni-08amusevega
Reuze champignon gevuld met lamsvlees en kruiden juni-08voorgerechtvlees
Broccolisoep met asperges juni-08soepvega
Asperges d'amour juni-08tussengerechtvis
Ribeye met kruidenkorst en asperges juni-08hoofdgerechtvlees
Kokosschuim met yoghurt en aardbeienijs juni-08nagerechtzoet
Foccaciamei-08amusevega
Artisjokbodems met zalm en garnalenmei-08voorgerechtvis
Pastei van tarbot met groene pepersmei-08voorgerechtvis
Salade van lamsham en aardappelkroketjesmei-08tussengerechtvlees
Kwartel met korst van pistache, tomatenchutney en auberginepureemei-08hoofdgerechtvogel
Koffieparfait met syllabubmei-08nagerechtzoet
Gegrilde tong met erwtenpuree en truffel & gestoomde ganzenlever met portsiroopapril-08voorgerechtvis
Tomatenbouillon met ravioli van geitenkaas en basilicumapril-08soepvega
Zeeduivel geparfumeerd met rozemarijn en balsamico azijn, vergezeld door een quenelle van wilde rijstapril-08tussengerechtvis
Sorbet van sinaasappelapril-08sorbetvega
Parelhoen in kriekensaus met gestoofde bleekselderij en gefrituurde aardappelblokjesapril-08hoofdgerechtvogel
Citroentaartje met pistache ijsapril-08nagerechtzoet
Paling met sake en rettichmaart-08amusevis
Witlof met truffeltapanade en eend japanse stijlmaart-08voorgerechtvogel
Tomatensneeuw met gefrituurde garnalenmaart-08voorgerechtvis
Involtini van kalf met pecorinomaart-08tussengerechtvlees
Lauwwarme gemarineerde zalm met erwtjes in korstmaart-08tussengerechtvis
Scampi gevuld met aardappelsaffraanmaart-08hoofdgerechtvis
Gebrande schapenkaas met slaatje en rozenbloesemsiroopmaart-08tussengerechtkaas
Lolly van brie en knapperige peermaart-08tussengerechtvega
Chocoladebrownie met marsepeinmaart-08nagerechtzoet
Cornetto van fanta sapaya en rode koolijsmaart-08nagerechtzoet
Soja-marshmallows met noordzeekrab en avocadofebruari-08voorgerechtvis
Lamsrugfilet met witte boontjes en borage cress & gevogelteballotine met rucola cressfebruari-08voorgerechtvlees
Bouillon van rode bietjes met snoek-zalmrolletjefebruari-08soepvis
Hertenbiefstuk met parmahamfebruari-08hoofdgerechtvlees
Sainte-maure de touraine, wortelmousseline met honing en tuile van auberginefebruari-08nagerechtzoet
Tompouce met tartaar van haringjanuari-08voorgerechtvis
Yin en yang paprikaroomsoepjanuari-08soepvogel
Tongrolletjes met tijm, snijbieten en kurkumajanuari-08tussengerechtvis
Papaja-limoensorbetjanuari-08sorbetvega
Eendenborst met kaneel, met een zoetzuur van mango, venkel en ananasjanuari-08hoofdgerechtvogel
Route des épicesjanuari-08nagerechtzoet
Gegrilde sint jacobsmossel met mini witlof in sinaasappelfoeliesausdecember-07voorgerechtvis
Gamba op appel met molslawijndecember-07voorgerechtvis
Courgette-venkel cappucinodecember-07soepvega
Kumquatsorbet met lavendel en champagne rosedecember-07sorbetvega
Wildduo met een jeneversaus, aardappelpeer, spruitjes en cranberrycompotedecember-07hoofdgerechtvlees
Kaasterrine met een portdressingdecember-07nagerechtvega
Amandelcake met noten, rijst en mangodecember-07nagerechtzoet
Parfait van gerookte zalm en tomatengelei met komkommersaus november-07amusevis
Duo van kreeft en eendenlever november-07voorgerechtvis
Dorade verpakt in zoutkorst met morilles november-07voorgerechtvis
Black magic sorbetnovember-07sorbetvega
Gevulde fazantenborst met geglaceerde pruneaux en abrikozen, sabayon van kriekenbier en gezoete zuurkool november-07hoofdgerechtvogel
Griesmeelbavarois met banaansorbetnovember-07nagerechtzoet
Amuse van rauwe ossenhaas op kreeftengeleioktober-07amusevlees
Mousseline van st. jacobsmosselen op gesauteerde courgette met basilicumboteroktober-07voorgerechtvis
Groene salade met gerookte eendenfiletoktober-07voorgerechtvlees
Spoom van appel in calvadosoktober-07sorbetvega
Gevulde kalfschnitzelrolletjes met vanille-portsausoktober-07hoofdgerechtvlees
Tarte tatin met kaneel-roomijsoktober-07nagerechtzoet
Bavarois van geitenkaas met opgevuld rolletje van ganda ham en jacobsschelpen en gebakken gamba’sseptember-07voorgerechtvis
Triangel van oesters naturel, gembersabayon en siberienneseptember-07voorgerechtvis
Lamszwezerik op een bedje van haricots verts en paddenstoelen met amandelsausseptember-07voorgerechtvlees
Cornetto met wasabi-ijs  met zwart sesamzaadseptember-07tussengerechtvega
Getruffelde zonnevis in aardappellint met groentebrunoise in vanilleseptember-07hoofdgerechtvis
Basilicum-yoghurtijs met rood fruit in moscatogeleiseptember-07nagerechtzoet
Trilogie van 3 zeegerechtenjuni-07amusevis
Zachte spinaziesoep juni-07soepvega
Longue de cabillaud juni-07tussengerechtvis
Gevulde kwartel juni-07hoofdgerechtvogel
Kersensoep met karamel-balsamico ijs juni-07nagerechtzoet
Gevulde calamaris en zeewolffilet in een garnalensaffraansausmei-07voorgerechtvis
Aspergeroomsoep met briemei-07soepvega
Terrine van verse zalm in zijn kruidenfarce met geslagen zuringroom en aspergesmei-07tussengerechtvis
Gekruide rode wijn – vijgensorbetmei-07sorbetvega
Tournedos van lam met asperges en een parmezaans kletskopjemei-07hoofdgerechtvlees
Appel/pruimen gratin met citroen/yoghurt ijs en kaneelcrackersmei-07nagerechtzoet
Tartaar van gemarineerde makreel met bavarois van komkommer, avocado en basilicumolieapril-07voorgerechtvis
Garnalen met parelgort, waterkerscoulis, beignet van merg en krokante hamapril-07voorgerechtvis
Piepkuiken op een bedje van rode linzenapril-07voorgerechtvogel
Peren sorbetapril-07sorbetvega
Schouderstuk van het rund langzaam gegaard met jonge groentenapril-07hoofdgerechtvlees
Terrine van brie en bleu d’Auvergne met port gelei en fries zwart broodapril-07nagerechtkaas
Sorbische biersoepmaart-07soepvega
Handkäs mit musikmaart-07tussengerechtvega
Romige zuurkool op de wijze van Sankt-Gallen met braadworstenmaart-07hoofdgerechtvlees
Tarwe-roggebrood uit Tirolmaart-07tussengerechtvega
Casseler rippe, witte worsten uit München, Thüringer bratwurst, Hongaarse gerookte worstmaart-07tussengerechtvlees
Kaiserschmarren met pruimencompôtemaart-07nagerechtzoet
Drie amusesfebruari-07amusevis
Inktvisrisotto met krokant gebakken rougetfebruari-07voorgerechtvis
Gevogeltefilet, gevuld met gerookte heilbot en dobberend in een saus van waterkersfebruari-07voorgerechtvogel
Rondelles van tam konijn met creamsherry en truffelfebruari-07hoofdgerechtvlees
Koffie crème brûlée met koffie ijs en chocolade ijsfebruari-07nagerechtzoet
Gevogeltegalantine op toastjanuari-07amusevogel
Bordje met langoustines, zeetong en champignonsjanuari-07voorgerechtvis
Oester-spinazie bisquejanuari-07soepvis
Citroensorbet, versierd met stukjes groene appel en rumjanuari-07sorbetvega
Varkensmedaillons met een jasje van muesli en specerijenjanuari-07hoofdgerechtvlees
Panna cottajanuari-07nagerechtzoet
Bladerdeegkussentje met cèpes en ganzenleverdecember-06amusevlees
Tartaar van gemarineerde hertenbout en gepocheerd krieleitje december-06tussengerechtvlees
A la minute gerookte fazantenfiletdecember-06tussengerechtvogel
Mousseline met escargots in rode wijnsausdecember-06tussengerechtvlees
Sorbet van grapefruit in mousserende wijndecember-06sorbetvega
Hazenrug met gekarameliseerde witlof, shiitake en spätzle december-06hoofdgerechtvlees
Carambole sèchéedecember-06nagerechtzoet
Assortiment kazen met zelfgemaakt brooddecember-06nagerechtkaas
Bokkenpootje van verse tonijn met ganzenlever, sesamkletskoppen en advocadocremenovember-06voorgerechtvis
Aardappelgnocchi met cantharellen en truffelnovember-06tussengerechtvega
Zalm met bladpeterselie, gebakken witlof met kappertjes en bieslooknovember-06tussengerechtvis
Komkommer sorbetnovember-06sorbetvega
Kalfsentrecote met eigen frites en eigen bearnaisesausnovember-06hoofdgerechtvlees
Gebakken banaan met chocolademousse, een vanillekoekje en limoengeleinovember-06nagerechtzoet
Amuse Tritaraoktober-06amusevlees
Velouté van prei met truffelolie, gebakken coquille, duxelles van paddenstoelen en tuille van kaasoktober-06voorgerechtvis
Mosselen met een kruidenpersillade en kikkerbilletjes in een selderijcrêmesausoktober-06voorgerechtvis
Spoom van witte Portoktober-06sorbetvega
In kadaïfi gebakken kalfslever op een parmentieroktober-06hoofdgerechtvlees
Feuillantines van chocolademousse en grapefruitgeleioktober-06nagerechtzoet
Salade met rivierkreeftjes in bladerdeegseptember-06voorgerechtvis
Terrine van snoekbaars, geserveerd met gemarineerde inktvis en basilicumdressingseptember-06tussengerechtvis
Cantharellensoepseptember-06soepvega
Papaya sorbetseptember-06sorbetvega
Kalfslende met een saus van aceto balsamico en runderrookvlees, gegarneerd met rösti, champignons en broccoliseptember-06hoofdgerechtvlees
Bitterkoekjespudding met perzikenijsseptember-06nagerechtzoet
Met crabchunks gevulde sliptong op een bedje van lauwwarme salade van preijuni-06voorgerechtvis
Asperges in tuinkruidenmarinade met gekonfijte tomaat en een gepocheerd eitjejuni-06voorgerechtvega
Lamskoteletjes en ragout van lamsnek in een mosterdsaus met tuinboontjes en een aardappeltaartjejuni-06hoofdgerechtvlees
Warme geitenkaas op gebakken appel met een kleine salade van roodlof, rozijnen en walnoten in een balsamicodressingjuni-06tussengerechtvega
Tuile met zomerfruit en sorbet van jenever met citroen in een saus van citroenmelissejuni-06nagerechtzoet
Mokkajuni-06nagerechtkoffie
Amuse van gebakken Sint -Jakobsvrucht met zure room en gedroogde vruchtenmei-06amusevis
Heldere oesterzwamsoep met spek en marjoleinmei-06soepvlees
Op de huid gebakken rode mul, stamppot van kreeft en preimei-06tussengerechtvis
Tomatenijs op een bedje van veldslamei-06ijsvega
Waaier van lamsvlees in eigen jus met aspergesmei-06hoofdgerechtvlees
Gebakken peperkoek, bananenparfait, karamelijs en een brandewijnsausmei-06nagerechtzoet
Wortelkrullen met mierikswortel en pizzakoekjesapril-06voorgerechtvega
Klassieke risotto met saffraan en gefrituurd garnaaltjeapril-06tussengerechtvis
Zoetzure crèmesoep uit de chiantistreekapril-06soepvogel
Gevulde duifjesapril-06tussengerechtvogel
Varkensmedaillons met een kapje van paddestoelen en prei op een marsalasausapril-06hoofdgerechtvlees
Pistacheijs met chocoladekoekjeapril-06nagerechtijs
Vispakketje in gerookte zalmmaart-06voorgerechtvis
Soep van doperwtjes en waterkersmaart-06soepvega
Kipfiletrolletjes in vermouthsausmaart-06tussengerechtvogel
Campari sorbetmaart-06sorbetvega
Gebraden speenvarken met getruffeerde aardappelpureemaart-06hoofdgerechtvlees
Savarin met abrikozensausmaart-06nagerechtzoet
St. Jacobsmosselen op een bedje van mihoenfebruari-06voorgerechtvis
Gele paprikaroomsoepfebruari-06soepvega
Zalm met venkel en witte wijnsausfebruari-06tussengerechtvis
Parelhoenfilet gevuld met duxelles van paddestoelen in cognactruffelsausfebruari-06hoofdgerechtvogel
Kaasballetjes met notenfebruari-06nagerechtkaas
Karamelroomijs, chocoladetaartje en perenmoussefebruari-06nagerechtzoet
Gamba’s in pittige roomsaus januari-06voorgerechtvis
Tonijnsalade met matsuhisadresssingjanuari-06voorgerechtvis
Sint- Jakobsmosselen met shii-take  en laurierschuimjanuari-06voorgerechtvis
Tempura van kleine pijlinktvisjes met saus van inktvisinktjanuari-06tussengerechtvis
Zeebaars met Nobu’ s zwarte-bonensausjanuari-06hoofdgerechtvis
Parfait van lapsang souchong theejanuari-06nagerechtvega
Ganzenleverplakje op aardappelschijfje met sausje Beaume de Vénisedecember-05voorgerechtvlees
Soufflé van Langoustines met kreeftensaus  december-05tussengerechtvis
Heldere visbouillon met coquilles en garnalendecember-05soepvis
Kalfszwezeriksaladedecember-05tussengerechtvlees
Black Magic Sorbetdecember-05sorbetvega
Wild-zwijnsrollade met rozijnen en mosterdsaus, rode kool, spruitjes, stoofpeertje en aardappelpoffertjesdecember-05hoofdgerechtvlees
Notenparfait met een beignet van gedroogde pruim en een sabayon van marsalawijndecember-05nagerechtzoet
Roos van gerookte zalm en salade van gestoomde makreel op een blininovember-05voorgerechtvis
Paprikasoep met walnotenpestonovember-05soepvega
Poon in raitonovember-05voorgerechtvis
Taartje van courgettes, aubergines en tomatennovember-05tussengerechtvega
Kalfscarré met mosterdpanadenovember-05hoofdgerechtvlees
Een bloem van chocolademoussenovember-05nagerechtzoet
Gestoomde oester op sorbet van komkommer en waterkers oktober-05amusevis
Bavarois van eendenlever  oktober-05tussengerechtvlees
Lichtgebonden soep van duif met cantharellen oktober-05tussengerecht/soepvogel
Sorbet van groene theeoktober-05sorbetvega
Reefilet met truffelaardappel, trompettes des mort en wilde spinazie oktober-05hoofdgerechtvlees
Gepocheerde peer met honing en specerijenoktober-05nagerechtzoet
Zalm en ganzenlever met artisjokken, trompettes de mort en tomatenwaterseptember-05voorgerechtvis
Getruffelde lamstartaar met cantharellensalade, radijssalade, paddestoelensap en waterkersoleiseptember-05tussengerechtvlees
Gegrilleerde tarbot met tomaten en spliterwtensausseptember-05hoofdgerechtvis
Bessen- champagnesorbetseptember-05sorbetzoet
Gerookte gevulde sliptong september-05hoofdgerechtvis
Espressomoussetaartje met koffielikeurseptember-05nagerechtzoet
Salade van kwarteleitjes en aspergepestojuni-05voorgerechtvega
Lentebouillonjuni-05soepvega
Filotaart met broccoli en witte wijnsausjuni-05voorgerechtvega
Rösti van asperges en zalmjuni-05tussengerechtvis
Gevulde kalfsborst met cream sherrysausjuni-05hoofdgerechtvlees
Dubbele biscuitflan met aardbeienjuni-05nagerechtzoet
Garnalen in ontbijtspek met remouladesausmei-05voorgerechtvis
Terrine van asperges en gamba'smei-05tussengerechtvis
Koude kip-crèmesoep met îles flottantesmei-05soepvogel
Rode poon met een kaaskorstje op een bedje van spinazie met aardappel-kaaspuree en tomatenoliemei-05tussengerechtvis
Lamstournedos met tomatenrisotto en aspergesmei-05hoofdgerechtvlees
Noga met gekonfijt fruit en sinaasappelsausmei-05nagerechtzoet
Aardappelsalade met tomaat, artisjok en geitenkaasapril-05voorgerechtvega
Vissoep uit Abruzzoapril-05soepvis
Sardines uit de ovenapril-05tussengerechtvis
Kwartels uit de oven met balsamicoazijn en gegrilde rode radicchioapril-05tussengerechtvogel
Grapefruitsorbet met sinaasappelzesteapril-05sorbetzoet
Milanese ossobuco met aardappelspinazierolletjes en bietravoiapril-05hoofdgerechtvlees
Citroenmousse met tijmsiroopapril-05nagerechtzoet
Kletskoppen van geitenkaas met rivierkreeftjesmaart-05voorgerechtvis
Escargots in bladerdeegmaart-05tussengerechtvlees
Roomsoep van witlofmaart-05soepvega
Mosseltaartje met kruidenbotermaart-05tussengerechtvis
Varkensfilet met Chinese kool en rode wijnsaus met Stiltonmaart-05hoofdgerechtvlees
Appelijs in kanten pannenkoekjesmaart-05nagerechtijs
Drie amuses guelesfebruari-05amusevlees/vis
Gegrilde tonijn met gazpachofebruari-05soepvis
Mul in bladerdeeg met paprikasausfebruari-05tussengerechtvis
Gepersilleerde lamskoteletjes met een lasagne van groenten en rozemarijnfebruari-05hoofdgerechtvlees
Kaasterrine met artisjokken en pancettafebruari-05nagerechtkaas
Chocoladetaart met sorbetijs van groene appelenfebruari-05nagerechtzoet
Salade van gerookte kip en avocadojanuari-05voorgerechtvogel
Koude mosselen in Marokkaanse sausjanuari-05voorgerechtvis
Venkelsoep met gebakken visjanuari-05soepvis
Garnalen/shii-takeravioli in roomsausjanuari-05tussengerechtvis
Gevulde varkensfilet met aardappelspritsenjanuari-05hoofdgerechtvlees
Kletskoppen met chocolademousse en mango-dragon-ijsjanuari-05nagerechtzoet
Amuse van een kers(t)tomaatjedecember-04amusevega
Parelhoenfilet met spinazie, vanille en amandelendecember-04tussengerechtvogel
Gegratineerde heldere sjalottenbouillondecember-04soepvega
Kabeljauwfilet in gerookte zalmdecember-04hoofdgerechtvis
Citroen op een verrassende manierdecember-04tussengerechtvega
Herterugzadel met venaison-sausdecember-04hoofdgerechtvlees
Grapefruitterrine met theesausdecember-04nagerechtzoet
Tompouce gevuld met zeefruitnovember-04voorgerechtvis
Reuzenbovistnovember-04voorgerechtvega
Bruiloftsbouillon uit de Perigordnovember-04soepvlees
Kalfslende met trompettes de la mortnovember-04hoofdgerechtvlees
Dame tartinenovember-04nagerechtzoet
Amuse van uiencompoteoktober-04amusevega
Amuse van aardappelsaladeoktober-04amusevis
Kletskop à la Mangerieoktober-04voorgerechtvis
Kwartel met druivenoktober-04tussengerechtvogel
Gekruide rode-wijn-vijgen sorbetoktober-04sorbetzoet
Tranches rosé gebraden eendenborst met bosbessenoktober-04hoofdgerechtvogel
In kruidige suikersiroop gepocheerde peer met chocolade bavarois en bitterkoekjesijsoktober-04nagerechtzoet
Salade met langoustines in bladerdeegseptember-04voorgerechtvis
Eieren in een cocotte met paddestoelenseptember-04tussengerechtvega
Kaas-witte wijnsoep met zaanse mosterdseptember-04soepvega
Gegrilde zeeduivel met luchtige spinazieflanseptember-04tussngerechtvis
Gepocheerde ossenhaas met aardappelmousseline en gebakken witlofseptember-04hoofdgerechtvlees
Chocolade marquise met yoghurtijs en veenbessencompôteseptember-04nagerechtzoet
Trio van zalmjuni-04voorgerechtvis
Peterseliesoep met rundertong juni-04soepvlees
Rabarber/aardbeien sorbet juni-04sorbetvega
Filet van melkkalf met karwij, zachte mosterd, salie en munt juni-04hoofdgerechtvlees
Krokante aardbeientaart en aardbeien met frambozensaus juni-04nagerechtzoet
Asperges met scampi's pluksla met een champagne dressing mei-04voorgerechtvis
Tomatenroomsoep met gebakken rozemarijn en rozemarijn broodjes mei-04soepvlees
Vismousse op een bedje van spinazie, tarbot en gebakken tomaat met een zachte mousselinesaus mei-04tussengerechtvis
Sorbet van limoen mei-04sorbetvega
Asperges met boerenachterham mei-04hoofdgerechtvlees
Parfait van muscatmei-04nagerechtzoet
Antipasti di mare e terra april-04voorgerechtvis
Lentesalade met portobello’sapril-04voorgerechtvlees
Scampi’s met een delicate saus en een rijstkroketjeapril-04voorgerechtvis
Kip met sint-jacobsschelpdierenapril-04voorgerechtvogel
Zeeduivel met rode paprikasaus en zwarte taglioliniapril-04voorgerechtvis
Saltimbocca e prosciuto al pesto, risottino al parmigianoapril-04hoofdgerechtvlees
Koekjes met vruchten-nootvullingapril-04nagerechtzoet
Amuse van eendenlever en rabarber compôtemaart-04amusevlees
Kalfsvleesrolletje met aubergine en kaasmaart-04voorgerechtvlees
Veloutē van witlof en gerookte forelmaart-04soepvis
Pina colada "sherbet"  met gekristalliseerde ananasplakjesmaart-04tussengerechtzoet
Varkenshaas met pruimen in een armagnacsaus en een witlofbloemmaart-04hoofdgerechtvlees
Carambole sēchēe maart-04nagerechtzoet
Lamsrack op een bedje van rodekoolsalade met vijgenfebruari-04voorgerechtvlees
Licht gebonden paprikaroomsoep met hollandse garnaaltjesfebruari-04soepvis
Kip-garnaalballetjes in een sinaasappeltomaat sausjefebruari-04tussengerechtvlees/vis
Vouvray-sorbet met kruidenkaramefebruari-04sorbetvega
Gestoofde kalfslende met in mosterd gebakken kalfstongfebruari-04hoofdgerechtvlees
Karnemelkpuddinkje met mangosaus, florentijnskoekje en tompoesjefebruari-04nagerechtzoet
Drie bereidingen met mosselenjanuari-04voorgerechtvis
Drooggebakken coquilles op een warme citrussaladejanuari-04voorgerechtvis
Soepje van tomaten en pijnboompittenjanuari-04soepvega
Parelhoen met een tapenade en morieljes-sausjanuari-04tussengerechtvogel
Fazantenborst voor het grote feestjanuari-04hoofdgerechtvogel
Apfelstrudel met warme vanillesaus en vanille-roomijsjanuari-04nagerechtzoet
Amandelmousse met gekonfijte radijsdecember-03amusevega
Carpaccio van 3 soorten wild met pompoen en bosbessendecember-03voorgerechtvlees
Schuimige cappucino met gerookte forel, waterkers en amandelendecember-03soepvis
Terschellingse Cranberryspoomdecember-03sorbetvega
Medaillons van haas met wildsaus en schorseneren op twee manieren bereiddecember-03hoofdgerechtvlees
Appel-stiltonstrudel met portsausdecember-03nagerechtzoet
Kerstsoesjesbergdecember-03nagerechtzoet
Tagliatelle met salieboter en garnalen november-03voorgerechtvis
Cannelloni van gemarineerde tonijn, garnalen en fijne groenten met koriander crèmenovember-03voorgerechtvis
Gentse waterzooi met kipnovember-03soepvogel
Krokant op de huid gebakken kabeljauw op een bedje van zuurkoolnovember-03tussengerechtvis
Mango-yoghurt sorbetnovember-03sorbetvega
Hazenrug met rode bietjesnovember-03hoofdgerechtvlees
Kleine cantharellen met perzikenlikeurnovember-03tussengerechtvega
Abrikozensoufflé champignon ijsnovember-03nagerechtzoet
Tartelette gevuld met kalfszwezerik en paddestoelenoktober-03amusevlees
Gemarineerde kabeljauwfilet met lamsoren en basilicumbouillon oktober-03voorgerechtvis
Pompoensoep, gekruid met muskaatnoot oktober-03soepvega
Kwarteleitjes in een nestje oktober-03tussengerechtvogel
Sorbet van groene appelen, gekruid met szechuan peper oktober-03sorbetvega
Gevulde konijnenfilet en gebakken calamares op een bedje van spinazieoktober-03hoofdgerechtvlees
Scones, bedekt met kokosijs, en een snoepje van gecarameliseerde kokos oktober-03nagerechtzoet
Kalfslever als créme brulée met gebrande rietsuikerseptember-03voorgerechtvlees
Tomatensoep met dragon, mosselen en garnalen september-03soepvis
Reuzengarnalen op een rucolasaus met abrikozen/tomaten rijst september-03tussengerechtvis
Sorbet van yoghurt en limoen september-03sorbetvega
Médaillons van ossenhaas, groentengarnituur en gratin september-03hoofdgerechtvlees
Gebakken peren met aardbeienseptember-03nagerechtzoet